۱- آزمایشگاههای مرجع کنترل کیفی و ایمنی غذاسازمان غذا و دارووزارت بهداشت
۲- دانشکده مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم داروئی، تهران، ایران
۳- پردیس کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
چکیده: (۳۳۱۸ مشاهده)
مالت، محصول جوانه زدن طبیعی جو و دارای ارزش غذایی بالا و کاربردهای فراوان در صنایع غذایی و دارویی است.
مقاله بررسی اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
مالت ,علوم ,صنایع ,مهندسی ,دانشکده ,غذایی، ,صنایع غذایی، ,غذایی، دانشگاه ,و صنایع ,علوم و ,دانشکده مهندسی ,صنایع غذایی، دانشگاه
درباره این سایت