بهروز اکبری۱، فائزه شیرخان۲، مریم سلامی۳

۱- آزمایشگاههای مرجع کنترل کیفی و ایمنی غذاسازمان غذا و دارووزارت بهداشت
۲- دانشکده مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم داروئی، تهران، ایران
۳- پردیس کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تهران، کرج، ایران

چکیده:   (۳۳۱۸ مشاهده)

مالت، محصول جوانه زدن طبیعی جو و دارای ارزش غذایی بالا و کاربردهای فراوان در صنایع غذایی و دارویی است.

ادامه مطلب

مقاله تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست

مقاله بررسی اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

مالت ,علوم ,صنایع ,مهندسی ,دانشکده ,غذایی، ,صنایع غذایی، ,غذایی، دانشگاه ,و صنایع ,علوم و ,دانشکده مهندسی ,صنایع غذایی، دانشگاه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهترین فایلها گودرز صادقی (Goudarz Sadeghi) وبسایت شخصی محمد صالح طراحی وبلاگ اختصاصی محمد آهنگر داودی فایل اکی مرجع فروش و خرید انواع پایان نامه ، تحقیق ، مقاله ، پروژه ، ترجمه ، پاورپوینت ، انواع طرح های کسب و کار و ... هنوز سال 61 هجری است ... »»» خلیل عقیلی فرج دانلود کده فروشگاه نرم افزار و کد html,css فروشگاه اینترنتی فایل تهران شناسی