بهروز اکبری۱، فائزه شیرخان۲، مریم سلامی۳

۱- آزمایشگاههای مرجع کنترل کیفی و ایمنی غذاسازمان غذا و دارووزارت بهداشت
۲- دانشکده مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم داروئی، تهران، ایران
۳- پردیس کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تهران، کرج، ایران

چکیده:   (۳۳۱۸ مشاهده)

مالت، محصول جوانه زدن طبیعی جو و دارای ارزش غذایی بالا و کاربردهای فراوان در صنایع غذایی و دارویی است.

ادامه مطلب

مقاله تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست

مقاله بررسی اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

مالت ,علوم ,صنایع ,مهندسی ,دانشکده ,غذایی، ,صنایع غذایی، ,غذایی، دانشگاه ,و صنایع ,علوم و ,دانشکده مهندسی ,صنایع غذایی، دانشگاه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ماجراهای سیاسیون تعمیرات برق و تاسیسات ساختمان sarreseed kordstan منتظران صبح امید اصفهان nastaran7 ❀وبـــــــ لژیــــون همسفــــر سحـــــر❀ kahrobacoloure مرجع مقالات رسمي سئو mojnasim