نویسندگان

  • فروغ طلازاده     منصور میاحی    فهیمه سلیمانخانی

بخش بیماری های طیور، گروه علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران

چکیده

عصاره مالت، دارای فعالیت آنتی ­اکسیدانی در شرایط برون ­­­تنی و درون ­تنی می­باشد. به­ منظور بررسی اثر عصاره­ مالت جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی، 0 قطعه جوجه‌ یک روزه گوشتی خریداری و به ­طور تصادفی به 4 گروه مساوی و هر گروه به 3 زیر گروه 15 قطعه ­ای تقسیم شدند. جوجه ­های گروه A، B و C به ­ترتیب عصاره مالت جو را به ­میزان 0/2، 0/3 و 0/5 درصد به ­صورت روزانه در آب آشامیدنی و در کل دوره­ پرورش به ­مدت 42 روز دریافت نمودند­. جوجه­ های گروه D به ­عنوان گروه شاهد، عصاره مالت جو را دریافت نکردند. در 21 روزگی و در  پایان  دوره، میزان خوراک مصرف شده، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی برای هر گروه محاسبه گردید. به­ منظور تعیین خصوصیات لاشه، در پایان دوره 2 قطعه از هر تکرار کشتار گردید. این مطالعه نشان داد افزودن عصاره مالت در آب مصرفی بر ضریب تبدیل غذایی، درصد لاشه، چربی احشایی، وزن چینه­ دان، سنگدان، پانکراس، کبد و قلب در مقایسه با گروه شاهد تأثیری ندشت.

 

آدرس مطلب:

http://www.aejournal.ir/article_96197.html

 

لینک مقاله :

http://www.aejournal.ir/article_96197_9aa000ce9e77751d968a5bdb36bfa8.pdf

مقاله تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست

مقاله بررسی اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

گروه ,عصاره ,مالت ,  ,جو ,عملکرد ,عصاره مالت ,مالت جو ,www aejournal ,aejournal ir ,article 96197

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان سخن حق خلاصه کتاب روانشناسی رشد 1 منیژه کرباسی دیپلم اسان در کرج و شهریار خلاصه حقوق جزای اختصاصی 3 میرمحمد صادقی pikasoarth پایگاه خبری تحلیلی سفیر جنوب سفره عقد آرزوها طراحی وب سایت و اپلیکیشن موبایل